Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Curry z czerwonej soczewicy i batatów z kolendrą, ryż brązowy

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Batat, Ryż brązowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Soczewica czerwona, Woda, Cebula biała, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Sól, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Sok z limonki, Czosnek, Kolendra, Imbir różowy marynowany, liście kafiru, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 021 kJ/722 kcal
Tłuszcz: 20,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,8 g
Węglowodany: 107,5 g
w tym cukry: 12,3 g
Błonnik: 16,7 g
Białko: 20,4 g
Sól: 1,0 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:

Chcesz spróbować
naszej diety?

TYLKO DZISIAJ wpisz poniższy
poniższy kod przy rejestracji,
a otrzymasz punkty o wartości 30 zł,
które będziesz mógł wykorzystać
na pierwsze zamówienie!

KOD: ZESTAWTESTOWY

Oferta tylko dla nowych klientów - 200 pierwszych osób.
Regulamin