Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36 Star
  • Dairy Free

Curry z dynią, groszkiem cukrowym i orzechami nerkowca, makaron soba

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Dynia, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Groszek cukrowy, Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), ORZECHY NERKOWCA, Sok z limonki, Sól, Imbir, Kurkuma, liście kafiru, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Kmin rzymski, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
876 kJ/209 kcal
Tłuszcz: 9,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g
Węglowodany: 25,2 g
w tym cukry: 5,0 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 6,7 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: