Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21 Star

Dip z migdałów i czerwonej papryki, chleb razowy, słupki warzyw

Papryka czerwona, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Marchew, Ogórek zielony, MIGDAŁY w płatkach, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Oliwa z oliwek, Czosnek, Kiełki słonecznika, Sól, Papryka słodka, Pieprz czarny, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 469 kJ/590 kcal
Tłuszcz: 28,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 65,6 g
w tym cukry: 13,9 g
Błonnik: 11,1 g
Białko: 22,4 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:

Chcesz spróbować
naszej diety?

TYLKO DZISIAJ wpisz poniższy
poniższy kod przy rejestracji,
a otrzymasz punkty o wartości 30 zł,
które będziesz mógł wykorzystać
na pierwsze zamówienie!

KOD: ZESTAWTESTOWY

Oferta tylko dla nowych klientów - 200 pierwszych osób.
Regulamin