Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Flaczki z boczniaków z warzywami korzeniowymi

Boczniaki, Woda, Marchew, Cebula biała, Pietruszka, SELER korzeniowy, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Papryka wędzona, Gałka muszkatołowa, Majeranek, Lubczyk, Ziele angielskie, Liść laurowy, Imbir, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
593 kJ/142 kcal
Tłuszcz: 8,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 13,1 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 5,9 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: