Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Indyjskie curry z ciecierzycą i szpinakiem

Ciecierzyca, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Szpinak, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Imbir

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
628 kJ/150 kcal
Tłuszcz: 9,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,8 g
Węglowodany: 13,8 g
w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0,3 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: