Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45 Star

Kanapka pełnoziarnista z żurawiną, jalapeno i serem korycińskim, rzodkiewka, ogórek małosolny

Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Dżem żurawinowy, Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Rzodkiewka, Roszponka, Papryczka jalapeno marynowana, Czarnuszka, Ser koryciński ziołowy

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 727 kJ/652 kcal
Tłuszcz: 30,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,0 g
Węglowodany: 69,6 g
w tym cukry: 17,3 g
Błonnik: 10,9 g
Białko: 28,5 g
Sól: 4,0 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: