Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Kofty wołowe w curry, mix ryżu z fasolką szparagową i groszkiem

Wołowina, Groszek zielony, Fasolka szparagowa zielona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Cebula biała, Ryż czarny, Ryż brązowy, Ryż basmati, Soczewica zielona, Czosnek, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Olej rzepakowy, SEZAM biały, Sól, Kolendra, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Imbir różowy marynowany, Kurkuma, Pieprz czarny, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 478 kJ/353 kcal
Tłuszcz: 8,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 44,3 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 7,1 g
Białko: 25,4 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • gorczyca
  • sezam

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: