Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Leczo warzywne z zieloną soczewicą, chleb razowy

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cukinia, Dynia, Soczewica zielona, Papryka czerwona, Cebula biała, Olej rzepakowy, Kiełki słonecznika, Natka pietruszki

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
906 kJ/217 kcal
Tłuszcz: 4,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 37,4 g
w tym cukry: 5,2 g
Błonnik: 5,5 g
Białko: 9,6 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: