Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58 Star

Pełnoziarniste penne z serem dojrzewającym Czarna Perła, pomidorkami i sałatą rzymską, pesto szpinakowe

Pomidorki daktylowe, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sałata rzymska mini, Ser Czarna Perła (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik: karoteny), Szpinak, Oliwa z oliwek, Olej rzepakowy, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sól, orzechy pinii, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
868 kJ/207 kcal
Tłuszcz: 16,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g
Węglowodany: 15,6 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: