Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.69 Star
  • Dairy Free

Sałatka z komosą ryżową, grillowanym indykiem, szparagami, brokułem i pomidorkami, sos francuski

Indyk, Brokuły, Awokado Hass, Pomidorki daktylowe, Szparagi, Komosa ryżowa mix, Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cebula czerwona, Woda, Sól, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Szczypiorek, Miód pszczeli, Papryka słodka, Kolendra, Imbir, Tymianek, Kmin rzymski, Pieprz czarny, Czosnek, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Koperek, Natka pietruszki

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 790 kJ/428 kcal
Tłuszcz: 17,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g
Węglowodany: 36,1 g
w tym cukry: 6,9 g
Błonnik: 8,7 g
Białko: 31,0 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • gorczyca

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: