Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Tofu w indyjskim sosie z marchewką i groszkiem, makaron ryżowy

Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Kalafior, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Marchew, Groszek zielony, Woda, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Czosnek, Cebula biała, Sól, Olej rzepakowy, Szczypiorek, Kolendra, Mąka ziemniaczana, Imbir różowy marynowany, SEZAM czarny, Pieprz czarny, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet)

Wartość odżywcza na porcję XXL

Wartość energetyczna:
3 663 kJ/876 kcal
Tłuszcz: 34,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,8 g
Węglowodany: 99,1 g
w tym cukry: 12,6 g
Błonnik: 8,1 g
Białko: 43,7 g
Sól: 3,8 g

Alergeny

  • gluten
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: