Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Tofu z szarpanym jackfruitem i boczniakami, makaron ryżowy

Boczniaki, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Jackfruit (Woda, szarpane zielone owoce drzewa bochenkowego, sól, kwas cytrynowy), Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Sok pomarańczowy, Kolendra, SEZAM czarny, Pasta z tamaryndowca, Oliwa z oliwek, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Sok z cytryny, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 258 kJ/301 kcal
Tłuszcz: 8,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 43,6 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 14,7 g
Sól: 2,1 g

Alergeny

  • gluten
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: