Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

XXX_Udko kurczaka pieczone w miodzie, komosa ryżowa, sałatka ze szpinakiem i truskawkami, sos winegret z makiem

Kurczak udko, Truskawki, Komosa ryżowa czarna, Szpinak baby, Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Mak niebieski, Pieprz czarny, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 939 kJ/702 kcal
Tłuszcz: 33,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 62,0 g
w tym cukry: 24,0 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 38,8 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gorczyca

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: