Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
2.57 Star

Zielona farinata z fasolką szparagową i kurkami

Fasolka szparagowa zielona, Grzyby kurki, Woda, Papryka zielona, Mąka z ciecierzycy, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Cebula biała, Rukiew wodna, Natka pietruszki, Sól

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
856 kJ/205 kcal
Tłuszcz: 5,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 23,3 g
w tym cukry: 5,1 g
Błonnik: 9,9 g
Białko: 12,5 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: