Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Zupa jarzynowa z kurczakiem i fasolą

Woda, Kurczak (pierś), Fasolka szparagowa zielona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Fasola biała, Marchew, Pietruszka, SELER naciowy, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Natka pietruszki, Papryka słodka, Sól, Cukier, Imbir, Kolendra, Pieprz czarny, Kmin rzymski, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
600 kJ/143 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 9,4 g
w tym cukry: 6,2 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 13,7 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: