Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

XXX_Roladka z indyka z mozzarellą i oliwkami na musie brokułowym, kasza gryczana, surówka z marchewki

Indyk, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Brokuły, Kasza gryczana palona, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazowy), Cebula biała, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 391 kJ/332 kcal
Tłuszcz: 11,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 24,1 g
w tym cukry: 3,1 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 33,1 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: