Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Sałatka z ciecierzycą, quinoa, pieczoną papryką i oliwkami, sos koperkowy

Ciecierzyca, Papryka czerwona, Papryka żółta, Komosa ryżowa, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Koperek, Sok z cytryny, Sól, Olej rzepakowy, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
985 kJ/235 kcal
Tłuszcz: 8,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 33,7 g
w tym cukry: 4,4 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gorczyca

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: