Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star

Kanapka razowa z ricottą, awokado, czarnymi oliwkami i bazylią, pomidorki

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pomidorki daktylowe, Awokado, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazowy), SER twarogowy chudy, Kiełki słonecznika, Sok z cytryny, Bazylia, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
842 kJ/201 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 29,7 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 4,2 g
Białko: 7,2 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: