Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12 Star
  • Dairy Free

Pasztet z białej fasoli z dżemem żurawinowym, chleb razowy; rzodkiewka, ogórek

Ogórek zielony, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Fasola biała, Rzodkiewka, JAJA kurze, Cebula biała, Dżem żurawinowy, jabłko, płatki OWSIANE bezglutenowe, Olej rzepakowy, Czosnek, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Kiełki rzodkiewki, Tymianek, Majeranek, Gałka muszkatołowa, Cynamon

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 000 kJ/239 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 41,3 g
w tym cukry: 10,3 g
Błonnik: 6,9 g
Białko: 10,8 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: