Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57 Star

Kanapka razowa z chutney mango, chili, szynką z indyka i serem mimolette, papryka

kanapka 78% (chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), ser mimolette (pasteryzowane MLEKO krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato, norbiksyna), szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), roszponka, mango, pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cebula biała, cukier, sok z limonki, woda, ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), imbir różowy marynowany, sól, mąka ziemniaczana, pieprz cayenne, olej rzepakowy), papryka czerwona 22%

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 028 kJ/246 kcal
Tłuszcz: 8,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g
Węglowodany: 29,8 g
w tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 3,6 g
Białko: 15,2 g
Sól: 1,9 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: