Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.96 Star

XXX_Galette z boczniakami, szpinakiem i orzechami włoskimi, sos jogurtowo-musztardowy

JAJA kurze, Boczniaki, Mąka ORKISZOWA, JOGURT naturalny 2% tł., Szpinak, MASŁO 82% tł., Cebula biała, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), ORZECHY WŁOSKIE, ŚMIETANA 15% tł., Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Gałka muszkatołowa

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
651 kJ/156 kcal
Tłuszcz: 10,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g
Węglowodany: 11,5 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 5,2 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: