Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Sałatka z plastrami indyka, serem wędzonym i pieczonym burakiem, sos balsamiczny

indyk 33% (indyk, olej rzepakowy, woda, papryka słodka, sól, czosnek, pieprz czarny, tymianek), burak 30%, ser wędzony 17% (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii), sałata mix 13%, sos 7% (olej rzepakowy, krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), miód pszczeli, sok z cytryny, sól)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 664 kJ/398 kcal
Tłuszcz: 25,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g
Węglowodany: 11,7 g
w tym cukry: 9,6 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 35,4 g
Sól: 1,9 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: