Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Bułeczka z pestkami dyni z twarożkiem z wędzonego tofu z cebulką, korniszony, papryka czerwona

Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Papryka czerwona, Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Ogórki konserwowe (zawierają GORCZYCĘ), Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Cebula biała, Sok z cytryny, Szczypiorek, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
1 885 kJ/450 kcal
Tłuszcz: 14,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 53,7 g
w tym cukry: 9,0 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 28,4 g
Sól: 4,1 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: