Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27 Star
  • Dairy Free

Kanapka razowa z pikantną pastą z białej fasoli i zielonych oliwek z chorizo, papryka

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Papryka czerwona, Fasola biała, Chorizo, Sałata lodowa, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Kiełki słonecznika, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny, Czosnek, Olej rzepakowy, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Pieprz czarny, Sól, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
687 kJ/164 kcal
Tłuszcz: 4,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 22,9 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 4,1 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: