Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

English breakfast: jajko sadzone, boczek, fasolka w sosie pomidorowym

Fasola biała, JAJA kurze, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Pieprz czarny, Cukier

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
800 kJ/191 kcal
Tłuszcz: 10,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 10,3 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 3,8 g
Białko: 14,4 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: