Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.78 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Risotto dyniowe ze szpinakiem

Dynia, Ryż arborio, Szpinak, Cebula biała, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Olej rzepakowy, Sok z limonki, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Czosnek, Gałka muszkatołowa, Imbir, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 351 kJ/323 kcal
Tłuszcz: 7,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 63,0 g
w tym cukry: 3,9 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: