Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06 Star
  • Less Gluten

Kotlet cieciorkowo-jaglany ze szpinakiem, fetą i suszonymi pomidorami, sos pomidorowy

Szpinak, Ciecierzyca, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula biała, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Woda, JAJA kurze, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Kasza jaglana, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Cukier

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 486 kJ/594 kcal
Tłuszcz: 29,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,4 g
Węglowodany: 76,4 g
w tym cukry: 12,3 g
Błonnik: 18,2 g
Białko: 32,1 g
Sól: 2,9 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: