Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.1 Star
  • Dairy Free

Pieczone warzywa korzeniowe, salsa BBQ

Batat, Ziemniak, Marchew, Pasternak, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula biała, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Powidła śliwkowe, Rozmaryn, Olej rzepakowy, Czosnek, Sos worcestershire (zawiera SELER), Cukier, Papryka wędzona, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
455 kJ/109 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 23,6 g
w tym cukry: 6,2 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 2,5 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: