Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37 Star
  • Less Carb

Chili z indykiem, jogurt grecki

Indyk, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Fasola czerwona, Papryka czerwona, Papryka żółta, Olej rzepakowy, Cebula czerwona, SELER naciowy, Marchew, Woda, Papryka słodka, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Czosnek, Imbir, Kolendra, Pieprz czarny, Kmin rzymski, Chili, Papryka wędzona, Papryka ostra, Tymianek, .

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
610 kJ/146 kcal
Tłuszcz: 3,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 11,3 g
w tym cukry: 5,5 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 16,1 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: