Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Meksykańska frittata z batatem i czerwoną fasolą, ostry sos pomidorowy

Papryka czerwona, Batat, Fasola czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA kurze, Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Kolendra, Natka pietruszki, Czosnek, Cukier, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Sól, Kmin rzymski

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
927 kJ/222 kcal
Tłuszcz: 6,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 32,1 g
w tym cukry: 9,5 g
Błonnik: 7,2 g
Białko: 10,7 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • jaja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: