Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free

Nicejska pasta z tuńczyka, chleb bezglutenowy, świeże warzywa

chleb bezglutenowy z ziarnami 48% (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), pasta 23% (ziemniaki, Tuńczyk (TUŃCZYK, olej słonecznikowy, olej SOJOWY, sól), JAJA kurze, cebula czerwona, koperek, sok z cytryny, kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), sól, majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), pieprz czarny), pomidorki 23%, roszponka 6%, koperek 1%

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 350 kJ/323 kcal
Tłuszcz: 13,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 36,2 g
w tym cukry: 3,7 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 11,7 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • ryby i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: