Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57 Star
  • Less Gluten

Deser z białej i gorzkiej czekolady z migdałową nutą i musem wiśniowym

deser 62% (jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), czekolada gorzka (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), biała czekolada (zawiera MLEKO i SOJĘ), pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone)), mus 37% (wiśnie, cukier, mąka ziemniaczana), MIGDAŁY w płatkach 1%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
594 kJ/142 kcal
Tłuszcz: 8,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g
Węglowodany: 12,2 g
w tym cukry: 6,8 g
Błonnik: 1,1 g
Białko: 4,6 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • mleko
  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: