Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36 Star
  • Dairy Free

Curry z dynią, groszkiem cukrowym i orzechami nerkowca, makaron soba

curry 69% (pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), dynia, napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), groszek cukrowy, sok z limonki, imbir, kmin rzymski, kurkuma, liście kafiru, pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), sól), makaron 29% (makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), sól, olej rzepakowy), ORZECHY NERKOWCA 3%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
798 kJ/191 kcal
Tłuszcz: 9,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g
Węglowodany: 21,5 g
w tym cukry: 5,0 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 5,9 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: