Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.96 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Zupa curry z batatami i kalafiorem

Woda, Batat, Kalafior, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Kolendra, Pasta z tamaryndowca, Sok z limonki, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Czosnek, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Chili, Imbir, Kurkuma, Trawa cytrynowa

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
426 kJ/102 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 15,6 g
w tym cukry: 5,4 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 2,7 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: