Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star

Kanapka z szarpanym ‘wegańskim kurczakiem’, piklowane rzodkiewki i ogórki

Rzodkiewka kiszona, Ogórki konserwowe (zawierają GORCZYCĘ), Roślinny odpowiednik mięsa (baza SOJOWA (93%) (woda, białko SOJOWE, sól), olej słonecznikowy, aromat naturalny), Bułka z mąki graham z czarnuszką (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, nasiona czarnuszki), Surówka coleslaw (kapusta biała (74%), marchew (14%), majonez (9%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku,], sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Sałata rzymska

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 025 kJ/245 kcal
Tłuszcz: 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 36,5 g
w tym cukry: 7,0 g
Błonnik: 4,1 g
Białko: 12,5 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: