Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49 Star

Lasagne ze szparagami i łososiem, świeże warzywa

Pomidorki daktylowe, MLEKO spożywcze 2% tł., Makaron lasagne (mąka semolina z PSZENICY durum), ŁOSOŚ, Szparagi, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Rukola, Mozzarella fior di latte (MLEKO Krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka, kultury bakterii i mlekowych), Por, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Sok z cytryny, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), MASŁO 82% tł., Gałka muszkatołowa, Olej rzepakowy, Sól, Pieprz czarny, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 321 kJ/316 kcal
Tłuszcz: 13,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g
Węglowodany: 31,7 g
w tym cukry: 4,4 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 18,4 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: