Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

VEGAN_Bataty po tajsku z czarną fasolą, groszkiem cukrowym, szpinakiem i orzechami nerkowca, dressing azjatycki

bataty 45% (batat, cukier, sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), olej rzepakowy, imbir różowy marynowany, kmin rzymski), fasola czarna 19%, groszek cukrowy 19%, szpinak baby 10%, dressing 6% (olej rzepakowy, syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), ocet ryżowy (woda, ryż), czosnek, przyprawa chińska 5 smaków (cynamon, kolendra, liść laurowy, anyż, ziele angielskie), imbir), ORZECHY NERKOWCA 1%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
857 kJ/205 kcal
Tłuszcz: 5,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 34,2 g
w tym cukry: 8,7 g
Błonnik: 7,0 g
Białko: 6,7 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: