Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Bibimbap z tofu, ryżem jaśminowym, marchewką, shiitake i brokułami, sos słodko-kwaśny

Brokuł, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Ryż jaśminowy, Marchew, Grzyby shittake, Woda, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), syrop klonowy, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Ocet ryżowy (woda, ryż), SEZAM czarny, SEZAM biały, Sól, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Kolendra, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Imbir

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 103 kJ/264 kcal
Tłuszcz: 8,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 33,8 g
w tym cukry: 5,2 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 12,5 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • gluten
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: