Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Pasta z białej fasoli, batatów i tahini, chleb owsiany na zakwasie, papryka

Papryka czerwona, Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Batat, Fasola biała, Olej rzepakowy, Kiełki słonecznika, Sok z cytryny, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Czosnek, Pieprz czarny, Sól, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
984 kJ/235 kcal
Tłuszcz: 8,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 31,4 g
w tym cukry: 5,2 g
Błonnik: 8,1 g
Białko: 8,9 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • sezam

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: