Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Zupa curry z dynią, szpinakiem i indykiem

Woda, Dynia, Indyk, Szpinak, Olej rzepakowy, Kolendra, Sok z limonki, Cukier, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Pasta z tamaryndowca, Sól, Papryka słodka, Imbir, Pieprz czarny, Tymianek, Kmin rzymski, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
613 kJ/147 kcal
Tłuszcz: 9,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,1 g
Węglowodany: 8,1 g
w tym cukry: 4,1 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 9,5 g
Sól: 0,2 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: