Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39 Star

Cannelloni z czarną fasolką, papryką i bakłażanem w sosie pomidorowym

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Bakłażan, Papryka czerwona, Fasola czarna, Makaron cannelloni (semolina z PSZENICY durum, woda), Cebula biała, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Sól, Bazylia, Pieprz czarny, Cukier

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 741 kJ/416 kcal
Tłuszcz: 13,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
Węglowodany: 56,5 g
w tym cukry: 12,5 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 16,6 g
Sól: 2,2 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: