Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39 Star

Cannelloni z czarną fasolką, papryką i bakłażanem w sosie pomidorowym

cannelloni 80% (bakłażan, pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), papryka czerwona, fasola czarna, makaron cannelloni (semolina z PSZENICY durum, woda), cebula biała, ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), olej rzepakowy, koncentrat pomidorowy 30%, czosnek, sól, pieprz czarny), sos 20% (pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cebula biała, koncentrat pomidorowy 30%, olej rzepakowy, czosnek, sól, cukier, pieprz czarny), bazylia

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 743 kJ/417 kcal
Tłuszcz: 13,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
Węglowodany: 56,5 g
w tym cukry: 12,4 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 16,7 g
Sól: 2,1 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: