Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5 Star
  • Dairy Free

Kurczak teriyaki, makaron udon, warzywa z patelni

Kurczak (pierś), Makaron udon (mąka PSZENNA, skrobia z tapioki modyfikowana, emulgator: gliceryna, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas octowy, mleczan sodu, woda), Groszek cukrowy, Marchew, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sok z limonki, Olej rzepakowy, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Cukier, Szczypiorek, SEZAM biały, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 931 kJ/461 kcal
Tłuszcz: 7,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 59,9 g
w tym cukry: 16,4 g
Błonnik: 8,5 g
Białko: 38,2 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gluten
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: