Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45 Star
  • Less Gluten

Słupki warzyw z serkiem ziołowym i pesto pietruszkowym

SER twarogowy półtłusty, Marchew, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Dynia pestki, Koperek, Szczypiorek, Nasiona słonecznika, Sok z cytryny, Czosnek, Miód pszczeli, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 204 kJ/288 kcal
Tłuszcz: 19,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
Węglowodany: 14,7 g
w tym cukry: 8,3 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 17,5 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: