Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45 Star
  • Less Gluten

Słupki warzyw z serkiem ziołowym i pesto pietruszkowym

twarożek 60% (SER twarogowy półtłusty, koperek, szczypiorek, pieprz czarny, sól), marchew 30%, pesto 8% (olej rzepakowy, natka pietruszki, nasiona słonecznika, sok z cytryny, czosnek, miód pszczeli, pieprz czarny, sól), dynia pestki 2%

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 204 kJ/288 kcal
Tłuszcz: 19,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
Węglowodany: 14,7 g
w tym cukry: 8,3 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 17,5 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: