Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star
  • Dairy Free

Zupa Tom Yum z indykiem

zupa 87% (woda, pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), cebula biała, grzyby shittake, koncentrat pomidorowy 30%, sok z limonki, sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), cukier, sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), pasta Tom Yum (zawiera SOJĘ), imbir, czosnek, kolendra, trawa cytrynowa, liście kafiru, sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), olej kokosowy, sól, olej rzepakowy), indyk 13% (indyk, olej rzepakowy, czosnek, pieprz czarny, sól, tymianek, woda)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
823 kJ/197 kcal
Tłuszcz: 9,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,3 g
Węglowodany: 13,3 g
w tym cukry: 9,3 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 13,7 g
Sól: 2,9 g

Alergeny

  • gluten
  • ryby i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: