Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Sałatka nicejska z jajkiem, tuńczykiem, fasolką i oliwkami, sos francuski

Fasolka szparagowa zielona, Pomidorki daktylowe, Tuńczyk (TUŃCZYK, olej słonecznikowy, olej SOJOWY, sól), JAJA kurze, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Sałata mix, Anchois (filety ANCHOIS, olej słonecznikowy, sól), Oliwa z oliwek, Cebula czerwona, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Sok z cytryny, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 088 kJ/260 kcal
Tłuszcz: 18,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 7,1 g
w tym cukry: 4,2 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 16,9 g
Sól: 2,5 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • ryby i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: