Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44 Star
  • Less Gluten

Sałatka śledziowa z rzodkiewką, jabłkiem, porem i szczypiorkiem, pieczone ziemniaki, ogórek kiszony

Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Ziemniak, Śledzie wiejskie (filety ze ŚLEDZIA atlantyckiego (Clupea harengus), cebula marynowana, woda, olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, przyprawy), Śmietana 18% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), rzodkiewka, Jabłko, Szczypiorek, Por, Sok z cytryny, Olej rzepakowy, Czosnek, Miód pszczeli, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
851 kJ/203 kcal
Tłuszcz: 11,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 20,3 g
w tym cukry: 4,8 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 6,7 g
Sól: 2,8 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: