Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.07 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Gratin z batatów

Batat, JAJA kurze, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Cebula biała, Olej rzepakowy, Roślinna alternatywa dla mozzarelli (Woda, olej kokosowy, skrobia modyfikowana, skrobia, sól morska, aromaty, ekstrakt z oliwek, barwnik: beta-karoten, witamina B12), Natka pietruszki, Oliwa z oliwek, Cząber, Gałka muszkatołowa, Pieprz czarny, Sól, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
518 kJ/124 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 10,1 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 3,3 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: