Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.65 Star

Racuchy owsiane z jabłkiem i żurawiną, twarożek waniliowy, sos z owoców leśnych

racuchy 41% (jabłko, JAJA kurze, płatki OWSIANE, żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), cukier puder, cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), mąka PSZENNA pełnoziarnista, proszek do pieczenia), twarożek 32% (SER twarogowy półtłusty, serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), miód pszczeli), mix owoców 27% (truskawki, maliny, jagody)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 062 kJ/254 kcal
Tłuszcz: 7,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 40,8 g
w tym cukry: 23,1 g
Błonnik: 5,4 g
Białko: 13,4 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: