Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Polędwiczka wieprzowa w sosie własnym, kopytka z batatów, surówka buraczkowo-jabłkowa

Wieprzowina, polędwica, Burak, Batat, Jabłko, Ziemniaki, Woda, JAJA kurze, Mąka ryżowa, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), Oliwa z oliwek, SELER korzeniowy, Mąka kukurydziana, Marchew, Pietruszka, Natka pietruszki, Por, Olej rzepakowy, Czosnek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Sól, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Miód pszczeli, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Majeranek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 530 kJ/366 kcal
Tłuszcz: 10,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 37,7 g
w tym cukry: 11,0 g
Błonnik: 5,9 g
Białko: 31,3 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gorczyca
  • jaja
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: