Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.07 Star
  • Less Gluten

Zupa z fasolką szparagową i fetą

Woda, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Ziemniaki, Fasolka szparagowa zielona, MLEKO spożywcze 2% tł., Marchew, Pietruszka, SELER korzeniowy, Olej rzepakowy, Koperek, Szczypiorek, Kurkuma, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
783 kJ/187 kcal
Tłuszcz: 9,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
Węglowodany: 16,7 g
w tym cukry: 7,6 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 8,6 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: